موضوع این مطلب: خانواده و ازدواج
براي آنكه زندگي زناشوييتان به خوبي پيش رود، بيخود بهدنبال شگردهاي معجزهآسا نباشيد.
در عوض، ميتوانيد از برخي از تلههايي كه احتمال دارد در درازمدت رشتههاي پيونددهنده بين شما را سست و ضعيف كند، دوري كنيد. در اينجا راهنمايي كوچكي در مورد عادات بدي كه كاملا بايد كنار بگذاريد ارائه ميدهيم!
1- تلويزيون
تلويزيون قاتل عشق است. در اين مورد هيچ شكي نداشته باشيد! شام خوردن جلوي تلويزيون را قدغن كنيد. هر شب غذا خوردن جلوي تلويزيون به همراه گويندگان نميگذارد حواستان به يكديگر باشد، از آن گذشته آنقدر جلوي تلويزيون به تماشاي فيلم مشغول بودهايد كه وقتي به رختخواب ميرويد، حتي ديگر وقت نداريد با هم حرف بزنيد و از حال يكديگر باخبر شويد. تنها چاره كار اين است كه اين دشمن را از زندگي عاشقانه بيرون بيندازيد! براي آنكه در اين كار زياد سختگيري نكرده باشيد، ميتوانيد موافقت كنيد كه در هفته، 4 شب تلويزيون خاموش باشد.
2- خانهنشيني
به خاطر تلويزيون و يا بنا به دلايلي، ديگر بيرون نميرويد! مگر درهاي آن رستوران دنج و كوچكي كه آنقدر عاشقاش بوديد، بسته شده؟ پس آن شبهايي كه با هم به سينما ميرفتيد و به بگومگوهاي پرشور و حرارت ميپرداختيد چي شد؟ و حالا فقط ماهي يكبار آنهم فقط براي ديدن دوستان بيرون ميرويد و احتمالا آنها هم براي بازديد پيش شما ميآيند. ديگر از گردشهاي دونفره و شبنشينيهاي رمانتيك خبري نيست! بايد دوباره آن حال و هوا را بهدستآوريد و به اتفاق يكديگر از خانه بيرون بزنيد! حالا كه به تازگي از شر تلويزيون خلاص شدهايد، از پولي كه براي ماليات آن كنار ميگذاشتيد، براي گردش و بيرون رفتن استفاده كنيد!
3- ساعات اضافي
ديگر دير از سر كار به خانه برنگرديد! نه تنها براي خودتان وقت نداريد بلكه علاوه بر آن خستگي و عصبانيتتان را با خود به خانه ميآوريد كه حقيقتا جز خوشايندي براي همسرتان نيست! تنها كافياست كه كار، تمام زندگيتان را بهخود مشغول كند، به سرعت تنها موضوعي ميشود كه از آن در خانه حرف ميزنيد. بس كنيد! سعي كنيد به حد كافي زود به خانه برگرديد تا قبل از شام كمي وقت براي خودتان و يا با هم بودن داشته باشيد. به شرطي در اين مدت جلوي تلويزيون ولو نشويد! و خصوصا براي آنكه توجه بيشتري به يكديگر داشته باشيد، هر ازگاهي كار را از ياد ببريد.
4- رسيدگي به وضع ظاهر
فكر نكنيد چون ديگر زن و شوهر هستيد و چندين سال از زندگي مشتركتان ميگذرد، بايد نسبت به وضع ظاهرتان بيخيال شويد! دست از شلختگي و نامرتب بودن برداريد، موهايتان را ژوليده و درهم رها نكنيد، از ريختوپاشكردن در خانه خودداري كنيد و بهخودتان برسيد! همسرتان مطمئنا شما را همانگونه كه هستيد دوست دارد، با اينحال چرا سعي نميكنيد خود را به بهترين شكل نشان دهيد؟ به اين ترتيب به او نشان ميدهيد كه حضور او و تاثيري كه بر او ميگذاريد برايتان مهم است!
5- بيتوجهي
يكي ديگر از دشمنان بزرگ زن و شوهرها، بيتوجهي است. در اينجا منظور از توجه كردن گل خريدن و يا هديه دادن نيست بلكه تنها نگاه كردن به همسرتان است. زمانيكه همسرتان آرايشگاه رفته و يا كت جديدي خريده است به او توجه نشان دهيد؛ بهخصوص زمانيكه او را شيك و زيبا ميبينيد و يا وقتيكه او با تعريفهاي بجا و مناسبش شما را تحتتأثير قرار ميدهد، از او تعريف كنيد. زيرا تعريف و تمجيدها هميشه خوشايند هستند، اما تنها زمانيكه درست و بجا بهكار برده شوند.
6- حسادت مفرط
دست از پاييدن و سينجين كردن همسرتان برداريد زيرا زندگي مشترك براساس اعتمادي
دو جانبه بنا ميشود. شك و بدگمانيهاي بيش از حد شما، در نهايت او را به ستوه آورده و به سمت فرد ديگري هل ميدهد!
7- خانواده همسر
نه، مطمئنا تمام خانوادههاي همسر آنگونه كه در فيلمها بهصورت منفي نشان داده ميشوند، نيستند. تفاهم بين همسر و خانواده شما اغلب ميتواند گرم و صميمانه باشد. اما نكته مهم آن است كه بدانيد زمانيكه اين تفاهم به حد كافي وجود دارد، چيزي را به همسرتان تحميل نكنيد. چنانچه احساس ميكنيد كه همسرتان از رفتوآمدهاي آخر هفته كمكم خسته ميشود به او اصرار نكنيد آخر هر هفته براي ناهار با خانواده شما باشد و البته اين قاعده در مورد ميهمانيهاي همكاران و دوستان قديمي نيز صدق ميكند.
8- نبود برنامه
تشكيل خانواده به معناي گذراندن زندگي بدون در نظرگرفتن آينده نيست. شما بايد به اتفاق هم آيندهتان را بسازيد. از برنامههاي كوتاهمدت (مكاني كه تعطيلات را در آنجا ميگذرانيد، خريد اتومبيل و...) گرفته تا برنامههاي بزرگتر (بچهدار شدن، عازم شهر ديگري شدن و...) بيدرنگ در مورد آيندهتان و اينكه چگونه با آن روبهرو ميشويد فكر كنيد. اين عمل روابط شما را منسجمتر و شور و شوق پيشروي در زندگي را در شما شعله ور ميكند!
9- سكوت
مطمئنا عدمگفتوگو براي زندگي زناشويي مضر است. اين امر بنا به دلايل مختلف اغلب ناشي از كمبود وقت و يا بيتوجهي زن و مرد نسبت به يكديگر است كه در بالا از آنها نام بردهايم. با اينحال، معمولا گفتوگو ميان زن و مرد صورت ميگيرد، اما هيچيك از طرفين به حرفهاي يكديگر گوش نميدهند... در اين حالت، موضوعي را با هم مطرح كنيد و سعي كنيد حقيقتا حرف طرف مقابلتان را بفهميد. درصورت نياز، بيدرنگ از يك رواندرمانگر كمك بگيريد.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط:
<-CategoryName->
:: برچسبها:
<-TagName->